Főoldal Ha keres...

Az Ingatlan Cafe ingatlanok széles skáláját kínálja eladásra, akár lakásra, házra vagy egyéb típusú ingatlanra van szüksége. Nézzen körül oldalunkon és vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén ha bármelyik ingatlan felkeltette az érdeklődését. Keresőnkben külön fül alatt találja meg az általunk kínált lakóingatlanokat, az általunk újonnan felvett ingatlanokat valamint az ipari, üzleti ingatlanokat (irodák, üzlethelyiségek stb). Ha bérelni kíván, kérjük böngésszen bérlemény keresőnkben!
Szolgáltatásaink kereső ügyfeleink részére ingyenesek.

Új/használt:
Egyszerre több típus is kijelölhető!
Egyszerre több típus is kijelölhető!

Panel

Részletek

Társasházak

Részletek

Házak

Részletek

Bérleti jog

Részletek

Üdülő

Részletek

Újépítésű

Részletek

Hírek

2018-tól megszűnik az ingatlan bérbeadást terhelő 14%-os eho.2018.01.03.

A 2018-as adócsomag tervezet szerint a hosszú távú ingatlan bérbeadásból származó egymillió forintot meghaladó jövedelem után csak szja-t kell fizetni.
Részletek

A zártkerti ingatlanok agrárcélú megújítását segítik2018.01.03.

A zártkertként nyilvántartott ingatlanok mezőgazdasági hasznosítását teszi lehetővé az önkormányzatok számára az FM Zártkert Program pályázati felhívása. Napirenden van egy egyéni pályázatokat lehetővé tevő program elkészítése is.
Részletek

Térképen az ország lakásárai - Az Ön lakása mennyit drágult idén?2017.12.14.

Az árak emelkedése és a forgalom bővülése mellett idén - és még inkább majd jövőre - a lakásépítések is beindultak, így a magyar lakáspiac érett szakaszba léphet. Az elmúlt évekkel szemben az idei forgalmi adatok alapján minden területi szinten (jogállás, megye, nagyvárosok, kerületek, irányítószám-körzetek) az árak kiegyenlítődését, azaz az olcsóbb térségek nagyobb ütemű drágulását látjuk.
Részletek

Nem vizsgálja a kormány a lakásáfa meghosszabbításának lehetőségét2017.11.29.

Egyelőre nem vizsgálja a kormány az új építésű lakások vásárlását érintő kedvezményes áfa meghosszabbításának lehetőségét - olvasható Varga Mihály, nemzetgazdasági miniszter sajtótájékoztatón tett kijelentése az igylakunk.huoldalon. 
Részletek

Ingatlan Cafe tippek bérbeadáshoz2017.10.04.

Számos fórumon olvashatunk arról, hogy milyen jól működő befektetésnek minősül napjainkban, ha meglévő ingatlanunkat bérbe adjuk. Szeged - egyetemváros lévén - kiemelt régió ebből a szempontból. Mi most mégsem a város adta előnyökről kívánunk beszélni, hanem arról, hogy hogyan tehetjük még vonzóbbá albérletünket a keresők körében.
Részletek

Nem fizet az albérlőm!2017.09.13.

Nem fizet az albérlőm, kirakom a cuccait és lecserélem a zárat, amíg nyaral… Biztos több tulajdonosnak fordult már meg hasonló gondolat a fejében, miután az albérlője többszöri felszólítás ellenére már hónapok óta nem fizette a bérleti díjat. A tulajdonosok felháborodása érthető, és egyesek szerint morálisan el is fogadható a címben szereplő cselekmény, a jog viszont nem tolerálja az effajta „önbíráskodást”.
Részletek

Ajánlat
a reggeli
kávéhoz...

Böngésszen naponta frissülő ingatlanjaink között a reggeli kávé mellett!

Megtekintett
ingatlanokJelenleg nincs megtekintett ingatlan.